Tasuta

Tudengikokk

Tartu Tudengipäevad

  • Küüni tänav, Kaubamaja vastas
  • 28.09.2024
  • 14:00

!! This event is held only in Estonian !!

Kas tunned end köögis nagu kala vees? Kas oled alati unistanud kokandusvõistlusel osalemisest, kus saad oma oskusi proovile panna ja näidata teistele, mida suudad? Kui jah, siis Tartu Tudengipäevade Tudengikokk ootab just sind!

Tule ja pane oma kulinaarsed oskused proovile! See ei ole lihtsalt kokandusvõistlus, vaid tõeline maitseelamuste seiklus, kus loovus ja osavus saavad kokku. 🍳

🍴 Mida oodata?🍴

🌟Põnevad kokanduslikud väljakutsed: Ole valmis silmitsi seisma erinevate ülesannetega, mis testivad sinu loovust ja pingetaluvust köögis.

🌟Koostöö ja võistlusvaim: Tudengikokk ei ole ainult individuaalne võistlus – see on ka võimalus töötada meeskondadena ja näidata, kuidas koostöö viib parimate tulemusteni.

🌟Üllatused ja auhinnad: Parimatele kokkadele jagatakse eripreemiaid ja üllatusi, mis teevad õhtu veelgi erilisemaks.

Registreerimine algab 5. septembril



Toimus esimest korda aastal 2017.

Üritusele on osalema oodatud kõik, kelle silmad paneb särama nii söömine kui ka söögi valmistamine.

Tudengikokk on nagu Meisterkokk, aga ilma Gordon Ramsayta.

Organisatsioon

Tartu Tudengipäevad

Sotsiaalmeedia

Facebook
Instagram

Kontakt

Britta Rohtmets


+372 510 3368


britta.rohtmets@gmail.com

Kuhu tulla?

Reglement

Üldinfo

Tudengikokk toimub Küüni tänaval Kaubamaja vastas laupäeval, 28. septembril 2024 algusega kell 14:00.

Registreerimine

Üritusele registreerumine toimub Facebook’is või Tartu Tudengipäevade kodulehel www.studentdays.ee Formsi kaudu. Registreerimine algab 05.09.2024 kell 18:00.

Registreeruda saab 10 kaheliikmelist tiimi.

Registreerinutele saadetakse kinntusmeilid koos täiendava informatsiooniga. Ürituse koha peal tuleb kinnitada oma osalemine ja täita omavastutusleht vähemalt pool tundi enne ürituse algust.

Piirangud

  • Peab olema vähemalt 18-aastane.
  • Ei tohi olla joobes seisundis.
  • Toiduainete ja enda isiklike köögitarvikute kaasavõtmine ja kasutamine ei ole lubatud.

 

Ürituse sisu

Üritusel tulevad tudengid kokku, et panna proovile enda oskused söögi tegemises. Võistlusel 4 vooru, mille abil selgitatakse välja võitjad. Alguses kokkavad võistlejad registreeritud tiimides ning viimases voorus on iga võistleja enda eest. Võistlust hindavad kohtunikud, kelle hindamiskriteeriumiteks on maitse, loomingulisus ja väljanägemine, mida hinnatakse 5 palli skaalal. Peale igat vooru langevad 2-3 nõrgemat tiimi võistlusest välja.

Reeglid

Tudengikokal on 4 vooru:

I voor – Registreeritud osalejad jagatakse registreeritud tiimidega kohapeal kokkamisaladesse. Igale tiimile antakse peatooraine ning aeg toiduvalmistamiseks. Edasi saab I voorust 8 parimat tiimi ehk 16 osalejat.

II voor – Selles voorus toimub toidu valmistamine vahetustega ehk korraga võib kokata vaid 1 liige tiimist, teine võib kõrvalt juhendada. Vahetuste pikkus on 5 minutit. Edasi saab II voorust 5 parimat tiimi ehk 10 osalejat.

III voor – Pingetaluvusvoor. Osalejad peavad valmistama nimetatud roa ette antud toiduainetega. Kommentaator loeb ühe korra ette roa retsepti. III voorust saavad edasi finaali 3 tiimi ehk 6 võistlejat.

IV voor ehk finaal – Osalejad kokkavad individuaalselt, kokku on 6 inimest. Finaali käigus selgitatakse välja parim kokk, kes oskab loominguliselt kasutada talle etteantud peatoorainet ning põnevat üllatus komponenti. Võistkonnal on kohustuslik sorteerida toidujäätmeid ja prügi ettenähtud prügikastidesse ning puhastada peale igat vooru enda kokkamispind.


Tudengikoka korraldajale jääb õigus teha ürituse korralduses muudatusi teavitades osalejaid sellest enne ürituse algust.